Ελένη Δήμου: «Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα»

17:20 - 11/01/2022

Η Ελένη Δήμου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Ελένη Δήμου: «Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Δήμου: Στο J2US πήγα για οικονομικούς λόγους

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Ελένη Δήμου, η οποία σχολίασε την παρουσία της στο J2US αλλά και στον λόγο που αντέδρασε έντονα, όταν ανακοινώθηκαν οι νικήτριες. «Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Δήμου: Στο J2US πήγα για οικονομικούς λόγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Δήμου: «Πήγα στο J2US για ευνόητους οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα» (vid)

«Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση», είπε η Ελένη Δήμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του τελικού: «Ο Μαρίνος Κόνσολος με παρέσυρε να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Δήμου: Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο

«Δεν θα το ξαναέκανα», τόνισε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο news.gr

Ελένη Δήμου: «Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα»

“Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ. Στην αρχή είπα Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό;”, εξομολογείται η Ελένη Δήμου για το J2US. Η Ελένη Δήμου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Δήμου – «Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα»

Η Ελένη Δήμου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Δήμου – «Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο, δεν θα το ξαναέκανα»

Διαβάστε το στο spoilers

Η Ελένη Δήμου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, μίλησε και για την πρόσφατη συμμετοχή της στο J2US. «Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελένη Δήμου: "Πήγα στο J2US για οικονομικούς λόγους και μόνο"

"Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»