Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού – Ο Φοίβος της ζήτησε να πάνε στον τάφο του Κώστα Βουτσά

14:20 - 11/01/2022

Με τη μεγάλη απώλεια που άφησε στη ζωή της ο θάνατος του Κώστα Βουτσά πριν από περίπου δυο χρόνια παλεύει η Αλίκη Κατσαβού. Η χήρα του Κώστα Βουτσά πρασπαθεί μεσά από την υποκριτική και τις θεατρικές παραστάσεις να απαλύνει τον πόνο της και ταυτόχρονα να διαχειριστεί το κομμάτι της απώλειας στην ψυχολογία του γιου της, […] The post Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού – Ο Φοίβος της ζήτησε να πάνε στον τάφο του Κώστα Βουτσά appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: Η ανάρτηση για τα δύο χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά

Η συγκινητική ανάρτηση για την συμπλήρωση δύο ετών από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Κώστας Βουτσάς.Η Αλίκη Κατσαβού μέσω των social media έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά, με αφορμή τα δύο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός. Έτσι, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έγραψε το εξής: «Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε απο τον περασμένο Απρίλιο γιατι για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας! Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει τ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»