Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από μια βδομάδα – Τα νεότερα για την υγεία του

11:40 - 11/01/2022

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε για περίπου μία εβδομάδα ο Γιάννης Φλωρινιώτης με αναπνευστικά προβλήματα. Ο αγαπημένος performer To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης: Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από μια βδομάδα – Τα νεότερα για την υγεία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (Βίντεο)

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Φλωρινιώτης: Βγήκε από το νοσοκομείο – «Θα κάνω θεραπείες στο σπίτι για το οξυγόνο»

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο βρισκόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως είπε θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος. «Είμαι καλά, όπως με βλέπετε. Οι γιατροί μου είπαν να κάνω θεραπείες στο σπίτι για να ανέβει το οξυγόνο, 10 με 15 μέρες. Όλοι με πήραν τηλέφωνο, όλος ο θίασος. Είμαι χαρούμενος, το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Τώρα κατάλαβα ότι ο κόσμος με αγαπάει αληθινά. Στη γιορτή μου έγινε χαμός. Τον “Νικοτιτανικό” θα τον ανεβάσουμε, να περάσει λίγο η πανδημία. Υγεία σε όλους, πάνω από όλα η υγεία» είπε στην κάμερα του Super Kατερίνα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας