Μητσοτάκης για Σασόλι: Θρηνούμε τον αξιόλογο Ιταλό και περήφανο Ευρωπαίο
08:34 - 11/01/2022
Με μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, o Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Νταβίντ Σασόλι, δηλώνοντας σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατό του.
Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:
"Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από τον ξαφνικό θάνατο του
@EP_President David Sassoli. Το όραμά του για την Ευρώπη ως φάρο ειρήνης και δημοκρατίας στον κόσμο θα λάμψει ως διαρκής κληρονομιά. Θρηνούμε αυτόν τον αξιόλογο Ιταλό και περήφανο Ευρωπαίο".
https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1480788788766990338΅
Σημειώνεται ότι ο Ο Νταβίντ Σασόλι, που πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα 65 του χρόνια, ήταν από το 2019 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξίωμα που κατέλα
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για θάνατο Σασόλι: Είμαι σοκαρισμένος - Θρηνούμε ένα περήφανο Ευρωπαίο
Το μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του Νταβίντ Σασόλι.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚουμουτσάκος για Σασόλι: Θλίψη για την απώλεια ενός πεπεισμένου ευρωπαϊστή
Ο βουλευτής Αθηνών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του εκφράζει τη λύπη του για τον θάνατο του Νταβίντ Σασόλι.
Διαβάστε το στο real.grΜητσοτάκης για τον θάνατο του Σασόλι: «Θρηνούμε αυτόν τον ξεχωριστό Ιταλό και περήφανο Ευρωπαίο»
Θλίψη στην ευρωπαϊκή οικογένεια από την απώλεια του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 65 του.
The post Μητσοτάκης για τον θάνατο του Σασόλι: «Θρηνούμε αυτόν τον ξεχωριστό Ιταλό και περήφανο Ευρωπαίο» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΜητσοτάκης για Σασόλι: Πενθούμε για τον αξιόλογο Ιταλό και περήφανο Ευρωπαίο
Συλλυπητήριο μήνυμα στο Twitter για τον θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, από τον πρωθυπουργό
Διαβάστε το στο mononews.grΜητσοτάκης για Σασόλι: Θρηνούμε έναν περήφανο Ευρωπαίο
Τη λύπη του για τον θάνατο του Νταβίντ Σασόλι εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε με ένα tweet τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών. Ο πρωθυπουργός δήλωσε σοκαρισμένος και λυπημένος από την είδηση του θανάτου του, αναφέροντας πως το όραμα του Ιταλού πολιτικού για την Ευρώπη, ως φάρο ειρήνης και δημοκρατίας στο κόσμο, θα λάμψει ως διαρκής κληρονομιά. «Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι. Το όραμά του για την Ευρώπη ως φάρο ειρήνης και δημοκρατίας στον κόσμο θα λάμψει ως διαρκής κληρονομιά. Θρη
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜητσοτάκης για θάνατο Νταβίντ Σασόλι: Θρηνούμε αυτόν τον περήφανο Ευρωπαίο
Το ισχυρό σοκ και τη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα social media. Ο Νταβίντ Σασόλι άφησε την τελευταία του πνοή στην Ιταλία, την πατρίδα του, νικημένος από τον καρκίνο. «Είμαι σοκαρισμένος και λυπημένος από τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του […]
Διαβάστε το στο dete.gr