Ο Γιώργος Αλκαίος άνοιξε την καρδιά του: Η Μήλος, γιατί δεν έκανε παιδί και η αλλαγή του επιθέτου του

08:18 - 11/01/2022

Τι είπε ο τραγουδιστής για την αποχή του από την πίστα και τα νυχτερινά κέντρα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Αλκαίος άνοιξε την καρδιά του: Η Μήλος, γιατί δεν έκανε παιδί και η αλλαγή του επιθέτου του

Τι είπε ο τραγουδιστής για την αποχή του από την πίστα και τα νυχτερινά κέντρα

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ο Γιώργος Αλκαίος αποκαλύπτει, γιατί δεν έκανε παιδί

Ο γνωστός τραγουδιστής, αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε πριν 12 χρόνια να πουλήσει το σπίτι του, να εγκαταλείψει το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο. «Το νησί μου έφτιαξε όλο τον εσωτερικό μου κόσμο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Μετά τη Eurovision τα έβαλα με τον εαυτό μου, σάπισα τον εαυτό μου στο ξύλο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν την έδρα στη Γερουσία στη Δυτική Βιρτζίνια

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Πενσυλβάνια τάσσεται υπέρ της άμβλωσης, λέει exit poll του CNN

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Χάρις για Τραμπ: Αν μπει στον Λευκό Οίκο, θα ασχολείται με όσα αφορούν τον εαυτό του

Η απάντηση της Ρωσίας στις κατηγορίες για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ: «Κακόβουλες συκοφαντίες»

Εκλογές ΗΠΑ 2024 - Τραμπ: Τα πάμε πραγματικά καλά - Μείνετε στη σειρά σας και ψηφίστε

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Σημαντικό προβάδισμα Τραμπ στην Πολιτεία-«κλειδί» της Τζόρτζια, που δίνει 16 εκλέκτορες