Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που αποσύρθηκε μετά την Eurovision

01:18 - 11/01/2022

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε ποδαρικό απόψε στο The2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πολύχρονη απουσία του […] The post Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που αποσύρθηκε μετά την Eurovision appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που αποσύρθηκε μετά την Eurovision (Βίντεο)

«Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι» δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Γιώργος Αλκαίος εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε» μετά τη Eurovision

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που εγκατέλειψε την Αθήνα για να μετακομίσει...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Αλκαίος – Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί αποσύρθηκε μετά την Eurovision

Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν ο χτεσινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Αλκαίος: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί αποσύρθηκε μετά την Eurovision

Ο Γιώργος Αλκαίος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Μήλο μόνιμα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

O Γιώργος Αλκαίος εξηγεί γιατί «εξαφανίστηκε» μετά τη Eurovision

Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων τους λόγους που εγκατέλειψε την Αθήνα για να μετακομίσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Αλκαίος στον Αρναούτογλου: Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» μετά την Eurovision – Γιατί άλλαξε επίθετο (Videos)

Γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που αποσύρθηκε μετά την Eurovision (video)

"Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που τα πούλησε όλα και πήγε να ζήσει στην Μήλο

Ποδαρικό στο The 2night Show έκανε ο Γιώργος Αλκαίος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή το βράδυ της Δευτέρας και η συζήτηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιώργος Αλκαίος μεταξύ άλλων μίλησε για την για την πολύχρονη απουσία του από το τραγούδι αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Μήλο. Όπως ανέφερε, τον χειμώνα του 2010 πούλησε το σπίτι του στην Αθήνα και έφυγε για την Μήλο όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Ο Γιώργος Αλκαίος εξήγησε πως στην Μήλο πήγε για πρώτη φορά για διακοπές στα 26 του. Εκεί είδε ένα οικόπεδο που του άρεσε και έπειτα από κάποια χρόνια το αγόρασε και έχτισε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξεκινώντας από το μηδέν. “Τον πρώτο χρόνο,

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»