Μπέτυ Λιβανού: «Νόσησα με κορονοϊό και εγώ, με πείραξε στη φωνή και στα αυτιά»

13:10 - 10/01/2022

Η Μπέτυ Λιβανού πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ το μιούζικαλ», η οποία ωστόσο αναγκάστηκε να To άρθρο Μπέτυ Λιβανού: «Νόσησα με κορονοϊό και εγώ, με πείραξε στη φωνή και στα αυτιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Λιβανού: Από τον κοροναϊό επηρεάστηκε η φωνή και η ακοή μου

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι νόσησε και περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μπέτυ Λιβανού για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Πείραξε τη φωνή μου, τα αυτιά μου, δεν άκουγα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Μπέτυ Λιβανού...

Διαβάστε το στο Zougla

Μπέτυ Λιβανού για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Πείραξε τη φωνή μου, τα αυτιά μου, δεν άκουγα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Μπέτυ Λιβανού, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι νόσησε από κορωνοϊό. Μάλιστα η Μπέτυ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπέτυ Λιβανού: «Ο κορωνοϊός επηρέασε την φωνή και την ακοή μου»

Την Μπέτυ Λιβανού συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνα και μίλησε για την επέλαση του κορονοϊού και τα συμπτώματα που […] The post Μπέτυ Λιβανού: «Ο κορωνοϊός επηρέασε την φωνή και την ακοή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αγχωμένη η Μπέττυ Λιβανού: "Από τον κορονoϊό επηρεάστηκε η φωνή και η ακοή μου"

Η Μπέτυ Λιβανού αποκάλυψε, ήταν ένα από το κρούσματα κορονοϊού στο θέατρο που πρωταγωνιστεί

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μ.Λιβανού: «Ο κορωνοϊός επηρέασε την φωνή και τα αυτιά μου»

Η Μπέτυ Λιβανού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για τον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που είχε η ίδια όταν νόσησε. «Πάρα πολύ με αγχώνει ο Covid, αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, που το έργο ήταν για αυτήν ακριβώς την περίοδο. Γενικά ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος με την πανδημία και καταλαβαίνω γιατί δεν θέλουν να βγαίνουν. Τους φοβίζει όλους. Εμείς είχαμε κάποια κρούσματα. Ήμουν κι εγώ ανάμεσα σε αυτά. Ήταν σαν ένα πολύ βαρύ κρυολόγημα, το οποίο με πείραξε πολύ. Επηρέασε την φωνή μου και τα αυτιά μου. Δεν άκουγα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Πώς να παίξεις έτσι στο θέατρο;» είπε η Μπέτυ Λιβανού.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μπέτυ Λιβανού: Ο κορωνοϊός πείραξε τη φωνή μου και τα αυτιά μου, πως να παίξω στο θέατρο έτσι;

Για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό μίλησε η Μπέτυ Λιβανού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση «Σκρουτζ το μιούζικαλ», η οποία σταμάτησε για δύο εβδομάδες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και αποκάλυψε πως ήταν κι εκείνη ανάμεσα σε αυτούς που νόσησαν. «Με αγχώνει πάρα πολύ η κατάσταση αυτή. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, που το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μπέτυ Λιβανού: "Ο κορωνοϊός πείραξε τη φωνή μου και τα αυτιά μου"

"Πώς να παίξω στο θέατρο έτσι;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας