Κάτια Δανδουλάκη: «Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν»
12:36 - 10/01/2022
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Δευτέρα η Κάτια Δανδουλάκη και όταν ρωτήθηκε για τις συμπεριφορές στο θέατρο, εξομολογήθηκε τα εξής: […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανδουλάκη: Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν, ούτε αν την επόμενη μέρα ζητήσει συγγνώμη
«Ο χαρακτήρας σου φαίνεται στην εξουσία, στο ποτό και στο χαρτί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚάτια Δανδουλάκη: Είπα ότι δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν
Όσα δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη. Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Από πάρα πολύ μικρή όταν βγήκα στο επάγγελμα, στα 20 μου χρόνια, πριν προλάβω να γίνω γνωστή, όταν αισθάνθηκα στις ταινίες ή στην τηλεόραση έναν τρόπο που δεν μου άρεσε καθόλου, μια συμπεριφορά υποτιμητική, ... Περισσότερα
To άρθρο Κάτια Δανδουλάκη: Είπα ότι δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη: «Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο θέατρο...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη: «Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο θέατρο.
«Από πάρα πολύ μικρή όταν βγήκα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚάτια Δανδουλάκη: Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν
«Από πάρα πολύ μικρή όταν βγήκα στο επάγγελμα, στα 20 μου χρόνια, πριν προλάβω να γίνω γνωστή, όταν αισθάνθηκα στις ταινίες ή στην τηλεόραση έναν τρόπο που δεν μου άρεσε καθόλου, μια συμπεριφορά υποτιμητική, πήγα κατευθείαν στον παραγωγό και είπα εγώ δεν θα ξανά συνεργαστώ με αυτόν, ούτε αν την επόμενη μέρα ζητήσει συγγνώμη. Παίρνω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάτια Δανδουλάκη: « Δεν έχει κανένας δικαίωμα να υποτιμήσει άνθρωπο»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη και μίλησε για την καριέρα της στο χώρο του θεάτρου και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει
Διαβάστε το στο topontiki.grΤα καρφιά της Δανδουλάκη – «Εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν»
«Από πάρα πολύ μικρή όταν βγήκα στο επάγγελμα, στα 20 μου χρόνια, πριν προλάβω να γίνω γνωστή, όταν αισθάνθηκα στις ταινίες ή στην τηλεόραση έναν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τα καρφιά της Δανδουλάκη – «Εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν»
Διαβάστε το στο spoilersΚάτια Δανδουλάκη: «Είπα εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με αυτόν» (video)
"Ο χαρακτήρας σου φαίνεται στην εξουσία, στο ποτό και στο χαρτί", αναφέρει χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο patrasevents.gr