«Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

11:58 - 10/01/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Το άρθρο «Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο

«Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – «Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.

Διαβάστε το στο in.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο» (Video)

«Δε σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Kάποτε πούλησα ένα εξοχικό σε νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, το χρήμα, την φράση που τον εξοργίζει αλλά και τον Νίκο Σεργιανόπουλο Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή  «ΜΕGA Καλημέρα»: «Έρχομαι πρώτος και φεύγω…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο Σε μία αποκάλυψη που δεν είχε αναφέρει ποτέ, προχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως σε μία δύσκολη περίοδο για το επάγγελμα του  για να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους