«Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»
11:58 - 10/01/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Το άρθρο «Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πούλησα το εξοχικό μου για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο
«Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒλαδίμηρος Κυριακίδης – «Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τη σχέση του με το χρήμα, αλλά και για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο.
Διαβάστε το στο in.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο» (Video)
«Δε σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΒλαδίμηρος Κυριακίδης: «Kάποτε πούλησα ένα εξοχικό σε νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, το χρήμα, την φράση που τον εξοργίζει αλλά και τον Νίκο Σεργιανόπουλο Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα»: «Έρχομαι πρώτος και φεύγω…
Διαβάστε το στο politik.grΟ Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν άνθρωποι στο θέατρο Σε μία αποκάλυψη που δεν είχε αναφέρει ποτέ, προχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως σε μία δύσκολη περίοδο για το επάγγελμα του για να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr