Η Μ.Κουρεντή μετά τα «καυτά» φιλιά της με τον Γ.Κατσούνη... θυμάται τον σύντροφό της: «Τον φαντάζομαι να βλέπει...»
08:11 - 10/01/2022
Οι αντιδράσεις της Μυριέλλας Κουρέντη και του Γιώργου Κατσαούνη μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν στο Survivor φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι που εκτυλίσσεται στον Άγιο Δομίνικο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκινά με την Μυριέλλα Κουρέντη να αναφέρεται στον σύντροφό της με αφορμή την ονομαστική του εορτή.
«Αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον. Όταν ήμουν μαζί του ήταν σαν είμαι με τον ίδιο μου τον εαυτό» εξομολογείται η Μυριέλλα Κουρέντη σχολιάζοντας «τον φαντάζομαι να βλέπει όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι».
Με απολογητική διάθεση και εμφανή τη συγκίνησή της στη συνέχεια η Κουρέντη ακούγεται να λέει «θα ήθελα να
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor Spoiler: Η Μυριέλλα έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της -«Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά»
Survivor: Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει κεντρίσει το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρέντη και του Γιώργου ΚατσαούνηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSurvivor Spoiler: Η Μυριέλλα έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της -«Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά»
Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των Μαχητών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor ξεκινά με την Μυριέλλα Κουρέντη να αναφέρεται στον σύντροφό της με αφορμή την ονομαστική του εορτή. «Αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον. […]
The post Survivor Spoiler: Η Μυριέλλα έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της -«Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr