Νόνη Δούνια: «Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα»

18:48 - 09/01/2022

Στον καναπέ του Όλα Γκουντ κάθισε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για το χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει […] The post Νόνη Δούνια: «Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια – «Είχα εκφυλιστική νόσο»

Η ηθοποιός μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κάνει αποκαλύψεις.

Διαβάστε το στο in.gr

Νόνη Δούνια: Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα

Στον καναπέ του Όλα Γκουντ κάθισε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για το χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει λόγω ενός θέματος υγείας που ήξερε πως αντιμετωπίζει. «Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται» είπε η Νόνη Δούνια. Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νόνη Δούνια: «Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα, o καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ» (vid)

«Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται» είπε η Νόνη Δούνια. Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νόνη Δούνια: Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα – Τι αποκάλυψε για το χειρουργείο

«Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» ανέφερε η Νόνη Δούνια. Συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” παραχώρησε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για το χειρουργείο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Νόνη Δούνια: "Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα"

"Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε