«Αυτός που μου πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να με προστατεύσει», λέει τώρα ο Κωνσταντίνος Τζούμας

13:02 - 09/01/2022

Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός ισχυρίζεται ότι στη συνέντευξη που δήλωσε ότι «Η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα», ο δημοσιογράφος τον εξέθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούμας: Ο δημοσιογράφος που μου πήρε τη συνέντευξη θα έπρεπε να με προστατεύσει (Βίντεο)

Με εξέθεσε – Δεν εννοούσα αυτό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζούμας: «Αυτός που μου πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να με προστατεύσει» (pic)

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τις δηλώσεις του περί φλυαρίας και γυναικοκτονιών, ο Κωνσταντίνος Τζούμας τώρα λέει ότι ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να τον προστατεύσει.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κτηματολόγιο: Παράταση προθεσμιών για την περαίωση της κτηματογράφησης ζητά το ΠΑΣΟΚ

Super League 1: Ο Βόλος 1-0 τον Άρη, διπλό και ο Πανσερραϊκός στη Λεωφόρο, μοιρασιά στη Λαμία - Δείτε τα 6 γκολ

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 0-4: «Πανωλεθρία» για την πρωταθλήτρια - Δείτε τα γκολ

Ψηφιακή πύλη για τους πολίτες με τεχνητή νοημοσύνη εγκαινίασε ο Δήμος Ναυπλιέων

Δήμος Ναυπλιέων: Ψηφιακός μετασχηματισμός με νέα πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Καιρός: Απότομη βουτιά της θερμοκρασίας με θυελλώδεις ανέμους - Πότε θα ανέβει η θερμοκρασία