Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν»
09:44 - 09/01/2022
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω
«Πέρασα μεγάλο στρες, δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν», λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» όπου μίλησε για τα συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι και στο νοσοκομείο. «Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να ... Περισσότερα
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitH Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογείται: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μίλησε για τα ψυχοσωματικά θέματα με την υγεία της...
Διαβάστε το στο ZouglaH Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογείται: «Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μίλησε για τα ψυχοσωματικά θέματα με την υγεία της.
«Στα 22...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔ.Αλεξανδράκη: «Κατέληξα στο νοσοκομείο - Έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν το έβρισκαν»
Το πρωί της Κυριακής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, και μίλησε για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει.
«Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να μην αφήνω τα αρνητικά να με επηρεάζουν πολύ, ακόμα και αν με καταστρέφουν εσωτερικά. Προς τα έξω θέλω πάντα να δείχνω μία θετική αύρα, μία θετική ενέργεια γιατί κι εγώ το έχω ανάγκη, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος» ανέφερε αρχικά το δημοφιλές μοντέλο.
«Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δεν μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον. Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου π
Διαβάστε το στο pronews.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» όπου μίλησε για τα συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι και στο νοσοκομείο. «Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να μην αφήνω τα αρνητικά να με επηρεάζουν πολύ, ακόμα και αν με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλεξανδράκη: “Έψαχναν να βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν”
Για κάποια ζητήματαφυχολογικής φύσεως μίλησε ‘‘ανοικτά‘‘ η Δήμητρα Αλεξανδράκη ,όπου με την σειρά τους μπορέι να δημιουργήσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα.Όλα αυτά φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” .Εκτιμάται ότι περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες ταλαιπωρούνται από αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε «ψυχοσωματικά», δηλαδή εμφανίζουν συμπτώματα στο σώμα τους από ήπια έως και πιο σοβαρά […]
Διαβάστε το στο dete.gr