Θετική στον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη: "Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”
Θετική στον κορoνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλος εργαζόμενος σε φιλότιμο εργοδότη, τριπλά εμβολιασμένος όπως κι εγώ, με καθημερινό ράπιντ έλεγχο, περνάει απ’ το σπίτι μου και τον κρατάω μισή ώρα για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”
Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”
Διαβάστε το στο spoilersΛιάνα Κανέλλη: Θετική στον κορωνοϊό – «Φιλότιμα παρακάμψαμε τον όλεθρο»
Ευτυχώς υπάκουσα στην επιστήμη λέει η χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ
Διαβάστε το στο pagenews.grΘετική στον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη – Τι ανέφερε για την εμπειρία της
Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλος εργαζόμενος σε φιλότιμο εργοδότη, τριπλά εμβολιασμένος όπως κι εγώ, με καθημερινό ράπιντ έλεγχο, περνάει απ’ το σπίτι μου και τον κρατάω μισή ώρα για […]
Διαβάστε το στο dete.gr