Θετική στον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη: "Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο"

09:26 - 09/01/2022

Πώς βίωσε την εμπειρία του κορωνοϊού η Λιάνα Κανέλλη η οποία διαγνώστηκε θετική

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”

Θετική στον κορoνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλος εργαζόμενος σε φιλότιμο εργοδότη, τριπλά εμβολιασμένος όπως κι εγώ, με καθημερινό ράπιντ έλεγχο, περνάει απ’ το σπίτι μου και τον κρατάω μισή ώρα για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λιάνα Κανέλλη – Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. “Υπάκουσα στην επιστήμη και παρέκαμψα τον όλεθρο”

Διαβάστε το στο spoilers

Λιάνα Κανέλλη: Θετική στον κορωνοϊό – «Φιλότιμα παρακάμψαμε τον όλεθρο»

Ευτυχώς υπάκουσα στην επιστήμη λέει η χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Θετική στον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη – Τι ανέφερε για την εμπειρία της

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Λιάνα Κανέλλη η οποία αφηγήθηκε τη σχετική εμπειρία της σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο Ριζοσπάστη. Η βουλεύτρια του ΚΚΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, φίλος εργαζόμενος σε φιλότιμο εργοδότη, τριπλά εμβολιασμένος όπως κι εγώ, με καθημερινό ράπιντ έλεγχο, περνάει απ’ το σπίτι μου και τον κρατάω μισή ώρα για […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Βίκυ Καγιά: «Το GNTM χωρίς εμένα μπορεί να υπάρξει, αλλά θα είναι αλλιώς»

Εορτολόγιο 23 Δεκεμβρίου: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Αργίες 2025: Ποιες μέρες πέφτουν και πώς να αξιοποιήσετε τα τριήμερα και τα τετραήμερα

Κάλαντα Χριστουγέννων: Οι στίχοι και η μέρα που τα ακούμε

Ποιό είναι το νησί της Μεσογείου που αναφέρεται ως «πλωτό δάσος»;

Εφορία: Οι εκκρεμότητες των φορολογουμένων πριν τελειώσει το 2024