Γιάννης Μπέζος για την κόντρα Χαλκιά – Μαλέσκου: «Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου»
17:06 - 08/01/2022
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή
To άρθρο Γιάννης Μπέζος για την κόντρα Χαλκιά – Μαλέσκου: «Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπέζος: Αν ήμουν στη θέση του Τάσου Χαλκιά, δεν θα έβγαινα καθόλου
Ο Γιάννης Μπέζος τοποθετήθηκε για την κόντρα Χαλικιά – Μαλέσκου. Στο Τι Λες Τώρα! και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης ο Γιάννης Μπέζος. Είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε αποκαλύπτουμε κάτι. Εγώ δεν μπορώ να λέω ό,τι θέλω και ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Μπέζος: Αν ήμουν στη θέση του Τάσου Χαλκιά, δεν θα έβγαινα καθόλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιάννης Μπέζος: «Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου» – Για την κόντρα Χαλκιά-Μαλέσκου
Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την κόντρα του Τάσου Χαλκιά με την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά. «Αν ήμουν στη θέση του Τάσου δεν θα έβγαινα καθόλου. Θα ήταν πιο καλό να έλεγε ότι θα βγει κάποια άλλη φορά. Η ένταση στον αέρα δεν κάνει καλό σε κανέναν» είπε ο Γιάννης Μπέζος. Ακόμα, ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέζος για την κόντρα Χαλκιά – Μαλέσκου: «Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου»
Μια αποκλειστική συνέντευξη στο «Τι λες τώρα!» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ και για τη μυθοπλασία που έχει επιστρέψει στην τηλεόραση. Είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν γινόμαστε εμμονικοί με ένα θέμα ούτε βοηθάμε την κατάσταση, ούτε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Μπέζος για την κόντρα Χαλκιά-Μαλέσκου: Στη θέση του δεν θα έβγαινα καθόλου… Καλύτερα κάποια άλλη φορά (vid)
Σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε χτες, ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει…
Διαβάστε το στο politik.gr