Π.Πολάκης για Α.Γεωργιάδη: «Υπουργός νανογιλέκων και ντίλερ συμφερόντων»

14:32 - 08/01/2022

Με σκληρό τρόπο απάντησε στις αθλιότητες του Άδωνη Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, μετά τις “κατηγορίες” του υπουργού ότι «δεν φρόντισε τόσο καιρό η ίδια του η μητέρα να κάνει την 3η ενισχυτική δόση… » Όπως του απάντησε ο Π. Πολάκης, α εγώ ήμουν υπουργούς Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη. Γιατί εγώ την Ιατρική την έμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσύ, άσχετε ακροδεξιέ!» Η ανάρτηση Πολάκη ΑΚΟΥ «μαυραγορίτη» των ραπιντ και των Pcr test,υπουργέ νανογιλεκων και ντιλερ συμφερόντων!!

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκληρή κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη: «ΑΚΟΥ “μαυραγορίτη” των ράπιντ και των Pcr test, υπουργέ νανογιλέκων και ντίλερ συμφερόντων!!»

«Ο Θεός μας λυπήθηκε» έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα τεστ κατά του κοροναϊού με αφορμή την περίπτωση της μητέρας του. «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις