Θ.Σκυλακάκης: «Η αύξηση των διεθνών τιμών στο φυσικό αέριο μας έχει κάνει όλους φτωχότερους»
11:48 - 08/01/2022
Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης δήλωσε σήμερα το πρωί ότι «η αύξηση των διεθνών τιμών στο φυσικό αέριο, που τώρα είναι πέντε φορές πάνω από το 2019, μας έχει κάνει όλους φτωχότερους».
Όπως εξήγησε ο ίδιος, σχετικά με τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, την ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις της, «ο κόσμος θα την πληρώσει ούτως ή άλλως, τώρα ή στο μέλλον. Η ελληνική οικονομία θα την πληρώσει. Το Κράτος παίρνει λεφτά από τους φορολογούμενους. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει το Κράτος και να μην την πληρώσει ο φορολογούμενος.
Όπως ανέφερε, «έρχεται το Κράτος να μετριάσει την επιβάρυνση με επιδότηση στους λογαριασμούς. Καλύπτουμε ένα μεγάλο κομμάτι αυτής
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr