Ελένη Καρακάση: «Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»
10:16 - 08/01/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν σήμερα η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο […]
The post Ελένη Καρακάση: «Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καρακάση για τη μάχη της με τα κιλά: «Είχα πάει 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», ήταν η ηθοποιός Ελένη Καρακάση...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Καρακάση – «Ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»
«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω κάνει στον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι από τον Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο, από τα 85 πήγα στα 51,5 κιλά», λέει η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο in.grΕλένη Καρακάση για τη μάχη της με τα κιλά: «Είχα πάει 49 κιλά, και με έβλεπα χοντρή»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», ήταν η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για την περίοδο που είχε πολλά παραπάνω κιλά και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Καρακάση: "Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή"
"Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΕλένη Καρακάση: Η εξομολόγηση για την απώλεια των κιλών της – «Είχα φτάσει 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή»
Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τη δίαιτα που την έκανε να χάσει μέσα σε έναν χρόνο 35 κιλά. Η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στην περίοδο που το σωματικό της βάρος ήταν παραπάνω από το φυσιολογικό και τη δίαιτα που ακολούθησε. Παράλληλα τόνισε […]
The post Ελένη Καρακάση: Η εξομολόγηση για την απώλεια των κιλών της – «Είχα φτάσει 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr