Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open – «Ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους; Εμένα; Ως τι δηλαδή;»

14:58 - 07/01/2022

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα καλεσμένοι οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, πήγε […] The post Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open – «Ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους; Εμένα; Ως τι δηλαδή;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα: «Μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου,

Διαβάστε το στο Zougla

Μιχάλης Ρέππας: «Μίλησα για τον Χαϊκάλη και έπεσαν να με φάνε, ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους;» (vid)

Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open, όταν αναφέρθηκαν σε δηλώσεις του για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα: «Μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν το συγγραφικό δίδυμο, Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πικρία Μιχάλη Ρέππα: Με κατηγόρησαν ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση, πήγε και στο metoo, και στον Παύλο Χαϊκάλη. Ειδικότερα ο Μιχάλης Ρέππας ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για τον γνωστό ηθοποιό και για την οποία είχε έντονες αντιδράσεις στα social media. «Εγώ τόλμησα να το πω αυτό σε μια εκπομπή και στο τουίτερ έπεσαν να με φάνε. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιχάλης Ρέππας: «Είπαν για εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους, ότι τι;»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο To άρθρο Μιχάλης Ρέππας: «Είπαν για εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους, ότι τι;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μιχάλης Ρέππας: «Με κατηγόρησαν ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους»

Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους, τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξέσπασε ο Μιχάλης Ρέππας στον αέρα του Open – «Ότι εγώ καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους; Εμένα; Ως τι δηλαδή;»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα καλεσμένοι οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου. Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, πήγε και στο metoo, αλλά και στον Παύλο Χαϊκάλη. Ο Μιχάλης Ρέππας δεν άντεξε και ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για τον Παύλο Χαϊκάλη και για την οποία είχε έντονες αντιδράσεις στα social […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»