Παύλος Χαϊκάλης: Αφήνει την υποκριτική και πιάνει την αστρολογία – Τι δήλωσε

13:34 - 07/01/2022

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης  αναφέροντας ότι εγκαταλείπει την υποκριτική και το θεατρικό σανίδι και θα ασχοληθεί με το χόμπι της που δεν είναι άλλο από την αστρολογία. -Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε; «Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην... The post Παύλος Χαϊκάλης: Αφήνει την υποκριτική και πιάνει την αστρολογία – Τι δήλωσε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει την υποκριτική και «πιάνει» την… αστρολογία (VIDEO)

Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε την αποκάλυψη ότι σταματά την υποκριτική στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και ανέφερε το νέο του επαγγελματικό βήμα! «Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα… Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…» αναφέρει ο Παύλος Χαϊκάλης. Νιώθετε αδικημένος από τα ΜΜΕ; Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς, από ποια δημοσιογραφική δεοντολογία εκπορεύεται αυτή η τακτική, να χτυπούν κάποιον επί ενάμιση μήνα και ειδικά τον Χαϊκά

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα