“Ξαναχτύπησε” ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη – Το viber και το… βαμπίρ
11:48 - 07/01/2022
Ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη, ο οποίος πριν από 2 μήνες είχε γίνει viral με το μήνυμά του σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο αλλά και σε όσους είναι δύσπιστοι σχετικά με τον κορονοϊό, “ξαναχτύπησε”. Το νέο βίντεο αναμένεται να γίνει viral. “Χθες το βράδυ με πήρε ένας παπάς από τα Γιάννενα, με τσιγκλάνε όλοι επειδή με ξέρουν… Μου λέει βάλε την τηλεόραση να δεις. Δεν ξέρω του λέω και μου απαντάει θα στο στείλω στο βαμπίρ. Στείλτο του λέω!” περιγράφει ο ιερέας με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να καταλάβει τι εννοεί. Γελώντας τον ρωτάει “στο viber;”, “ναι, στο κινητό” απαντά […]
The post “Ξαναχτύπησε” ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη – Το viber και το… βαμπίρ appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Ξαναχτύπησε” ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη – Το viber και το… βαμπίρ
Ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη, ο οποίος πριν από 2 μήνες είχε γίνει viral με το μήνυμά του σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο αλλά και σε όσους είναι δύσπιστοι σχετικά με τον κορονοϊό, “ξαναχτύπησε”. Το νέο βίντεο αναμένεται να γίνει viral. “Χθες το βράδυ με πήρε ένας παπάς από τα Γιάννενα, με τσιγκλάνε […]
Διαβάστε το στο dete.gr“Ξαναχτύπησε” ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη – Το viber και το… βαμπίρ(Βίντεο)
Ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη, ο οποίος πριν από 2 μήνες είχε γίνει viral με το μήνυμά του σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο αλλά και σε όσους είναι δύσπιστοι σχετικά με τον κορωνοϊό, “ξαναχτύπησε”. Το νέο βίντεο αναμένεται να γίνει viral. “Χθες το βράδυ με πήρε ένας παπάς από τα Γιάννενα, με τσιγκλάνε […]
The post “Ξαναχτύπησε” ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη – Το viber και το… βαμπίρ(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr