Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει προδομένος και αδικημένος»

19:00 - 06/01/2022

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για την γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη. Η To άρθρο Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει προδομένος και αδικημένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Νιώθει προδομένος και αδικημένος

«Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να συνεχίζει τη ζωή του. Εδώ πέρα δεν έχουμε κάτι, δεν έχει πάει στον εισαγγελέα», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Νιώθει προδομένος και αδικημένος (Βίντεο)

«Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να συνεχίζει τη ζωή του. Εδώ πέρα δεν έχουμε κάτι, δεν έχει πάει στον εισαγγελέα», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Μιλήσαμε πριν ένα τρίμηνο, ένιωθε πολύ προδομένος κι αδικημένος

Η Νικολέτα Βλαβιανού για την επικοινωνία που είχε με τον Παύλο Χαϊκάλη. Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένη η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα είδα το φως της δημοσιότητας για τον Παύλο Χαϊκάλη και την επικοινωνία που είχαν πριν από λίγο καιρό. «Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ... Περισσότερα To άρθρο Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Μιλήσαμε πριν ένα τρίμηνο, ένιωθε πολύ προδομένος κι αδικημένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: Μιλήσαμε πριν ένα τρίμηνο, ένιωθε πολύ προδομένος κι αδικημένος

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει στο τηλέφωνο ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. «Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν το έχω καταλάβει… Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο. Ένιωθε πολύ προδωμένος από κάποιους ανθρώπους, όχι από εμένα. Ένιωθε αδικημένος και σε αυτό έχουν κι ένα δίκιο κι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο Παύλος… Δεν μπορούν να μπούνε όλα στο ίδιο τσουβάλι» ανέφερε η Ν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νικολέτα Βλαβιανού για Χαϊκάλη: Ένιωσε αδικημένος και προδομένος από κάποιους και έχει ένα δίκιο όπως και ο Κιμούλης

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Βλαβιανού: «Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν το έχω καταλάβει… Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο. Ένιωθε πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδωμένος»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει στο τηλέφωνο ο […] The post Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδωμένος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει προδομένος και αδικημένος»

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για την γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη. Η γνωστή  ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4. «Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να συνεχίζει τη ζωή του. Εδώ πέρα δεν έχουμε κάτι, δεν έχει πάει στον εισαγγελέα. Έχουμε να μιλήσει περίπου τρεις μήνες. Μετά τις καταγγελίες, ένιωθε πάρα πολύ προδομένος από κάποιους […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νικολέτα Βλαβιανού – «Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει προδομένος και αδικημένος»

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για την γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νικολέτα Βλαβιανού – «Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει προδομένος και αδικημένος»

Διαβάστε το στο spoilers

Νικολέττα Βλαβιανού για Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδομένος»

Στον καναπέ του "Στούντιο 4" βρέθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βλαβιανού για Χαϊκάλη: Μιλήσαμε πριν ένα τρίμηνο, ένιωθε πολύ προδομένος κι αδικημένος

Η Νικολέτα Βλαβιανού για την επικοινωνία που είχε με τον Παύλο Χαϊκάλη. Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένη η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα είδα το φως της δημοσιότητας για τον Παύλο Χαϊκάλη και την επικοινωνία που είχαν πριν από λίγο καιρό. «Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νικολέτα Βλαβιανού για Παύλο Χαϊκάλη: «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδομένος»

"Είναι σαν ένας φίλος σου που λες τι έγινε τώρα εδώ. Πώς συνέβη τώρα αυτό;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας