Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει από το Survivor, μιλάει πολύ άσχημα και είναι επιθετικός»

15:58 - 06/01/2022

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε αποσβολωμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» το απίστευτο ξέσπασμα του Βαλάντη εναντίον της Μυριέλλας To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει από το Survivor, μιλάει πολύ άσχημα και είναι επιθετικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουτσινάς για Βαλάντη στο Survivor: «Πρέπει να φύγει, μιλάει πάρα πολύ άσχημα, έχει ξεφύγει» (vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του Βαλάντη στο Survivor.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νίκος Μουτσινάς για για Βαλάντη: Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει

Ο Βαλάντης, μετά το απερίγραπτο ξέσπασμα που είχε στο Survivor, βρέθηκε εύλογα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα, δεν δίστασε να ζητήσει την αποχώρηση του τραγουδιστή από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς «κόλαφος» για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»

Ο Βαλάντης, μετά το απερίγραπτο ξέσπασμα που είχε στο Survivor, βρέθηκε εύλογα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού […] The post Νίκος Μουτσινάς «κόλαφος» για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεσπά για τον Βαλάντη: "Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει"

"Καταπέλτης" ο Νίκος Μουτσινάς για τον παίκτη του Survivor

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νίκος Μουτσινάς «κόλαφος» για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»

"Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος", είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Το άρθρο Νίκος Μουτσινάς «κόλαφος» για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»

“Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Βαλάντης, μετά το απερίγραπτο ξέσπασμα που είχε στο Survivor, βρέθηκε εύλογα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα, δεν δίστασε να ζητήσει την αποχώρηση του τραγουδιστή από το reality επιβίωσης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»

Ο Νίκος Μουτσινάς απασφάλισε για τον Βαλάντη

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»