Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της ανήμερα των Χριστουγέννων
12:24 - 06/01/2022
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε την πιο χαρμόσυνη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ανήμερα των
To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της ανήμερα των Χριστουγέννων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Δήμητρα Αλεξανδράκη αρραβωνιάστηκε – Τι αποκάλυψε για τη βέρα της
Το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε την χαρμόσυνη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πλατό της εκπομοπής «Super Κατερίνα», όταν παρατήρησε στο αριστερό χέρι της μια βέρα… Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στην εκπομπή ότι εκείνη και ο σύντροφός της, αντάλλαξαν βέρες ανήμερα των Χριστουγέννων. ... Περισσότερα
To άρθρο H Δήμητρα Αλεξανδράκη αρραβωνιάστηκε – Τι αποκάλυψε για τη βέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στην Super Κατερίνα ότι είναι αρραβωνιασμένη από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η ίδια ανακοίνωσε ότι με τον […]
The post Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε Ανήμερα των Χριστουγέννων - "Έκανα δώρο τις βέρες στον σύντροφό μου" [βίντεο]
Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη
Διαβάστε το στο thetoc.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Katerina» πως αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, με δική της πρωτοβουλία, αφού αγόρασε η ίδια τις βέρες.Τα πιο ωραία Χριστούγεννα πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού αντάλλαξε βέρες με τον αγαπημένο της. Το μοντέλο αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ανήμερα των Θεοφανίων! Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο πλατό, όταν παρατήρησε στο αριστερό χέρι της μια βέρα… Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τότε ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύντροφός της αντάλλαξαν βέρες, ανήμερα των Χριστουγέννων. Να σου θυμίσουμε πως το περσινό καλοκαίρι, ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία στα γενέ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα
"Ο άντρας μου, μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος να Χριστούγεννα που θα ήμασταν μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Αντάλλαξε βέρες με τον σύντροφό της τα Χριστούγεννα
Τα πιο ωραία Χριστούγεννα πέρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού αντάλλαξε βέρες με τον αγαπημένο της. Το μοντέλο αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης. «Η αλήθεια είναι πως ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα που ήμασταν όλοι μαζί», επιβεβαίωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν […]
The post Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αντάλλαξε βέρες με τον σύντροφό της τα Χριστούγεννα appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr