Με κορoνοϊό και ο Σταμάτης Μαλέλης – Ανήκει στην ομάδα υψηλού κινδύνου
22:02 - 05/01/2022
Όλο και περισσότεροι δημοσιογράφο ανακοινώνουν ότι νοσούν με κορωνοϊό, ενώ τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Έτσι πριν λίγη ώρα ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, ανακοίνωσε μέσω facebook πως είναι θετικός στον ιό. Μάλιστα λόγω νοσημάτων ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου και όπως αναφέρει, θα πρέπει να δώσει ακόμη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νοσεί με κορωνοϊό ο Σταμάτης Μαλέλης: «Είμαι στις ομάδες υψηλού κινδύνου»
Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τα περιστατικά να έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ.
Μάλιστα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝοσεί από κορονοϊό ο Σταμάτης Μαλέλης – «Είμαι στις ομάδες υψηλού κινδύνου»
Ο Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε μέσα από τα social media του ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Το πρωί δέχθηκα και επίσημα την επίσκεψη του κορονοϊού», έγραψε αρχικά ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega. «Επειδή δεν στερούμαι και άλλων νοσημάτων και όπως πάντα είμαι στις ομάδες… υψηλού κινδύνου, θα δώσω ακόμη μια μάχη», συμπλήρωσε ενώ […]
The post Νοσεί από κορονοϊό ο Σταμάτης Μαλέλης – «Είμαι στις ομάδες υψηλού κινδύνου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr