Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η βλάβη»
19:06 - 05/01/2022
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο
To άρθρο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η βλάβη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Ήμουν για έναν μήνα σε κώμα… Είχα πέσει με το κεφάλι και είχα εσωτερική αιμορραγία»
Ο ηθοποιός μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και τα όσα λέει ανατριχιάζουν.
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Ήμουν για έναν μήνα σε κώμα…»
Ο ηθοποιός μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και τα όσα λέει ανατριχιάζουν.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν έναν μήνα σε κώμα, είχα εσωτερική αιμορραγία»
Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Αθανασόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον θανάση […]
The post Συγκλονίζει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Ήμουν έναν μήνα σε κώμα, είχα εσωτερική αιμορραγία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννης Αθανασόπουλος: «Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η βλάβη-Έχω την ίδια προσευχή από τότε»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στα έξι του χρόνια, όταν έπεσε σε κώμα για έναν ολόκληρο μήνα.
Το άρθρο Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Στα έξι μου ήμουν ένα μήνα σε κώμα, ήταν πολύ μεγάλη η βλάβη-Έχω την ίδια προσευχή από τότε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr