Άγιος Παντελεήμονας: «Έτρεχε αίμα τα αφτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου» - Η κατάθεση της 31χρονης

15:30 - 05/01/2022

«Έτρεχε αίμα τα αφτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου», είπε με τρεμάμενη φωνή στην ανακρίτρια η 31χρονη, που ανήμερα της πρωτοχρονιάς κακοποιήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από τον πρώην σύντροφο της στον Άγιο Παντελεήμονα.   Χωρίς να έχει ξεπεράσει το σοκ, η γυναίκα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωσε. Η κατάθεση ... Περισσότερα To άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: «Έτρεχε αίμα τα αφτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου» - Η κατάθεση της 31χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Έτρεχε αίμα από τα αυτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου, με χτυπούσε παντού»

Με τρεμάμενη φωνή είπε στην ανακρίτρια η 31χρονη, που ανήμερα της πρωτοχρονιάς κακοποιήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από τον πρώην σύντροφο της στον Άγιο Παντελεήμονα, «Έτρεχε αίμα ατα αυτιά μου, τη μύτη μου και το στόμα μου», είπε με. Η γυναίκα εμφανώς σοκαρισμένη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωσε. Η κατάθεση της στις δικαστικές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάισον: «Ευχαριστώ τον μίστερ Λουτσέσκου, η οικογένειά μου είναι καλά»

Kumho: Απίθανα ντριφταρίσματα στην Αμερική

Καιρός – Αγρίνιο: Ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε μεγάλα δέντρα, εικόνες καταστροφής

Υπεγράφη στρατηγική συμφωνία ενέργειας Ελλάδας – Ισραήλ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμα σε 18 επιχειρήσεις

Τα 21 δισ. ευρώ προσέγγισαν τα τουριστικά έσοδα το δεκάμηνο του 2024