Οι Απαράδεκτοι – Το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

15:18 - 05/01/2022

Tο πρώτο επεισόδιο της σειράς έχει τίτλο «Κάνε μου λιγάκι μμμ»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι Απαράδεκτοι: Το πρώτο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς το Σάββατο στις 21.00

«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε ιστορία, ξαναζούν τις πιο απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 21:00, με τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η θρυλική παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με ... Περισσότερα To άρθρο Οι Απαράδεκτοι: Το πρώτο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς το Σάββατο στις 21.00 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Οι Απαράδεκτοι – Το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Οι Απαράδεκτοι: Το Σάββατο στις 21.00 το πρώτο επεισόδιο της εμβληματικής κωμικής σειράς

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η θρυλική παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991. Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Κάνε μου λιγάκι μμμ», η Δήμητρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Οι Απαράδεκτοι: Το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κακοποίηση: «Κολαστήρια» για ανηλίκους εντός και εκτός ιδρυμάτων

Κρυπτονομίσματα: Πως ένας χάκερ και η επιεικώς ατάλαντη ράπερ σύζυγός του έκλεψαν δισ. σε bitcoin

Πώς ο Snoop Dogg έγινε ο επιχειρηματικός σύμβουλος της Μάρθα Στιούαρτ

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Στάρμερ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κίνας Σι στο περιθώριο της G20

Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θέλει, οι ευρωπαίοι αγρότες όχι

Αγορές: H Wall Street έχει «λοκάρει» στην Nvidia – Θα συνεχιστεί το ράλι στα crypto;