Π.Χαϊκάλης: «Είμαι θύμα πολιτικών παιχνιδιών» - Το «γυρίζει» στην αστρολογία

14:42 - 05/01/2022

Τα χαρτιά του άνοιξε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες σε βάρος του στο πλαίσιο του κινήματος «MeToo». Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστηρίζει ότι είναι θύμα πολιτικών κύκλων που σχεδιάζουν να τον εξοντώσουν καλλιτεχνικά και φυσικά! Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δίνει τη δική του εξήγηση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του. Ο Παύλος Χαϊκάλης δηλώνει θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι – όπως λέει – «έριξε μία Κυβέρνηση», ενώ για την υπόθεσή του, αποκαλύπτει ότι έχει υποβάλλει μηνύσεις σε γυναίκες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση. -Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι θύμα πολιτικών παιχνιδιών»

Παύλος Χαϊκάλης: Όσα είπε για το κίνημα #MeToo και την πολυσυζητημένη επιστροφή στο θέατροΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι θύμα πολιτικών παιχνιδιών»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για το κίνημα metoo, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε έναν βαθμό καθώς και την πολυσυζητημένη […] The post Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι θύμα πολιτικών παιχνιδιών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις