Ο Τάσος Κωστής αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από το «Ρετιρέ»

13:52 - 05/01/2022

«Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς έγινε η πρώτη επαφή με το ιερό τέρας του κινηματογράφου του Γιάννη Δαλιανίδη» σημείωσε […] The post Ο Τάσος Κωστής αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από το «Ρετιρέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Κωστής θυμάται στιγμές από το θρυλικό «Ρετιρέ»

Ο αείμνηστος Γιάννης Δαλιανίδης, ο ρόλος του Φοίβου και η Έλντα Πανοπούλου

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άγνωστες ιστορίες από το «Ρετιρέ»

«Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς έγινε η πρώτη επαφή με το ιερό τέρας του κινηματογράφου του Γιάννη Δαλιανίδη» σημείωσε ο ηθοποιός, που τόνισε πως «πόσο μπροστά ήταν ο Δαλιανίδης που διάλεξε εμένα για να κάνω τον καφετζή».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάσος Κωστής: Η λεπτομέρεια που αποκάλυψε για το «Ρετιρέ»

Ο Τάσος Κωστής έκανε μια αποκάλυψη για την θρυλική σειρά «Ρετιρέ».Ο Τάσος Κωστής μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στη θρυλική σειρά «Ρετιρέ». Ο γνωστός ηθοποιός έκανε σημαντικές αποκαλύψεις, τόσο για τον τρόπο που πήρε τον ρόλο, όσο και για τις σχέσεις που έχει με την Έλντα Πανοπούλου. Μάλιστα, αποκάλυψε και το μέρος που βρίσκεται το κτήριο που γινόντουσαν τα θρυλικά γυρίσματα. «Από το πρώτο κιόλας, επεισόδιο της σειράς έγινε η πρώτη επαφή με το “ιερό τέρας του κινηματογράφου” του Γιάννη Δαλιανίδη. Πόσο μπροστά ήταν ο Δαλιανίδης που διάλεξε εμένα για να κάνω τον καφετζή;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Δαλιανίδης «ήταν αυστηρός, αλλά και γλυκός και πατέρας μαζί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»