Μαρία Αντουλινάκη – «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι»
Η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, τη μάχη της με την κατάθλιψη και το ελληνικό #MeToo
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκινεί η Μαρία Αντουλινάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα γιατί δεν είχα χρήματα
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην «μάχη» της με την κατάθλιψη αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Αντουλινάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη. Στο Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και μίλησε για το Me Too, τις δυσκολίες που έχει περάσει στο θέατρο και ότι κάποια στιγμή την βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Το κλίμα στην παράσταση “Η παγίδα” είναι υπέροχο. Ο ρόλος μου είναι μια νοσοκόμα που ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitMαρία Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
H Mαρία Αντουλινάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για όλους και για όλα...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ αποκάλυψη της Μαρίας Αντουλινάκη για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
Για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της, για τις επαγγελματικές παγίδες στις οποίες έχει πέσει αλλά για τη «μάχη» με την κατάθλιψη μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Όπως δε αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στάθηκε στο πλευρό της και της πήγαινε στο σπίτι τρόφιμα. Η ηθοποιός μίλησε την Τετάρτη (5/1) στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στον ρόλο της στην παράσταση «Η παγίδα» στο θέατρο ZΙΝΑ αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος. «Το κλίμα στην παράσταση “Η παγίδα” είναι υπέροχο. Ο ρόλος μου είναι μια νοσοκόμα που έχει πέσει σε μια παγίδα», είπε η Μαρία Αντουλινάκη, ενώ σχολιάζοντας τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχει με το ρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grMαρία Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
H Mαρία Αντουλινάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για όλους και για όλα.
Η Μαρία Αντουλινάκη αναφέρθηκε στην κατάθλιψη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Αντουλινάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα
Στο Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και μίλησε για το Me Too, τις δυσκολίες που έχει περάσει στο θέατρο και ότι κάποια στιγμή την βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
«Το κλίμα στην παράσταση “Η παγίδα” είναι υπέροχο. Ο ρόλος μου είναι μια νοσοκόμα που έχει πέσει σε μια παγίδα», […]
The post «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαρία Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα γιατί δεν είχα χρήματα»
Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη στο Πάμε Δανάη και
To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα γιατί δεν είχα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα γιατί δεν είχα χρήματα» – Τι αποκάλυψε ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες”
«Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω αυτή την δουλειά. Δούλευα σαν baby-sitter, σερβιτόρα, αλλά αυτές οι δουλείες δεν ήταν για μένα, μεγάλωνα», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Mega, η ηθοποιός από τις “Άγριες Μέλισσες”, Μαρία Αντουλινάκη, γνωστή και ως Αγορίτσα. «Έχω πέσει σε επαγγελματικές παγίδες, κάποιες φορές δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου», πρόσθεσε. Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Αντουλινάκη, η οποία μίλησε για το ρόλο της στην παράσταση «Η παγίδα» στο θέατρο ZΙΝΑ, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, τη μάχη με […]
The post «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μο
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
«Το κλίμα στην παράσταση “Η παγίδα” είναι υπέροχο. Ο ρόλος μου είναι μια νοσοκόμα που έχει πέσει σε μια παγίδα», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
Διαβάστε το στο spoilersΜ. Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»
Μ. Αντουλινάκη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα» Η αγαπημένη Μαρία Αντουλινάκη που προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και την βοήθεια που δέχτηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr