Ναταλία Δραγούμη: Νόσησε με κορονοϊό – «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»
11:24 - 05/01/2022
Η Ναταλία Δραγούμη, το πρωί της Τετάρτης 5/1 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την
To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Νόσησε με κορονοϊό – «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Δραγούμη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως νόσησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΝαταλία Δραγούμη για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό: «Πήγα στο νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης μέσω Skype η Ναταλία Δραγούμη, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως νόσησε από κορωνοϊό...
Διαβάστε το στο govastileto.grH Ναταλία Δραγούμη για τη “μάχη” της με τον κορονοϊό – “Πήγα στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω”
Δύσκολα ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για την Ναταλία Δραγούμη, η οποία νόσησε από κορονοϊό. “Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Εκτός από την ίδια, θετικός στον κορονοϊό ήταν και ο γιος της. Επειδή όμως στο σπίτι υπήρχαν και δύο μέλη της οικογένειας που ήταν αρνητικά, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr