Άγιος Παντελεήμονας: Έφτασε στον ανακριτή ο 34χρονος Αιγύπτιος
11:12 - 05/01/2022
Στον ανακριτή έφτασε πριν λίγο ο 34χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μετέδωσε ζωντανά τον ξυλοδαρμό της 24χρονης πρώην συντρόφου του. Σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών συμπληρωτική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται και για το κακούργημα της αρπαγής. «Φτάσαμε στο σπίτι του και αυτός άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με το μαχαίρι. Ήθελε να με σκοτώσει. Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης της 31χρονης ομήρου
«Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους» φώναζε ο δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα όταν είδε την αστυνομία. Όσα έγιναν μέσα από την κατάθεση ενός από τους αστυνομικούς που πήραν μέρος στην επιχείρηση. Τις στιγμές αγωνίας και τρόμου που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης της 31χρονης από τα χέρια του πρώην συντρόφου της, ο ... Περισσότερα
To άρθρο Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης της 31χρονης ομήρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆγιος Παντελεήμονας: Νέα δίωξη για κακούργημα στον 34χρονο Αιγύπτιο
Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα βρίσκεται ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κρατούσε όμηρο στο σπίτι του την 30χρονη Βουλγάρα πρώην σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr