Ναταλία Δραγούμη – «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο από κοροναϊό , δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

10:32 - 05/01/2022

Για την περιπέτειά της με τον κοροναϊό που την οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: «Φοβήθηκα πάρα πολύ με τον κορωνοϊό, χαιρέτησα τα παιδιά μου, πήγα στο νοσοκομείο κι έκλαιγα»

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και δήλωσε πως τα φετινά ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη: «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ναταλία Δραγούμη: Πήγα στο νοσοκομείο με κορονοϊό χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω

Την περιπέτειά της με τον κορονοϊό περιέγραψε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου».  Εξήγησε πως στο σπίτι δύο άτομα ήταν θετικά στον κορονοϊό και δύο αρνητικά: «Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που ... Περισσότερα To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Πήγα στο νοσοκομείο με κορονοϊό χωρίς να ξέρω αν θα γυρίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ναταλία Δραγούμη – «Οταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο από κοροναϊό, δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Για την περιπέτειά της με τον κοροναϊό που την οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ναταλία Δραγούμη: Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο, δεν ήξερα αν θα γυρίσω

Ναταλία Δραγούμη: «Στο νοσοκομείο τα είδα όλα είναι η αλήθεια, γιατί αισθάνθηκα απελπισία», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιόςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναταλία Δραγούμη για κορονοϊό: «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο, δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό εν μέσω Εορτών μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ναταλία Δραγούμη η οποία οδηγήθηκε μέχρι το νοσοκομείο καθώς της το συνέστησε ο γιατρός. «Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου» είπε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και όπως εξήγησε στο σπίτι βρίσκονταν δύο άτομα που ήταν θετικά στην Covid-19 και δύο που ήταν αρνητικά. «Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να έχει ο ένας τη Delta και ο άλλος την Όμικρον και να κολλήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον» δήλωσε και αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολα τον κορονοϊό, κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Δραγούμη για κορονοϊό: Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο, δεν ήξερα αν θα γυρίσω

«Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, καθώς όπως εξήγησε στο σπίτι βρίσκονταν δύο άτομα που ήταν θετικά στην Covid-19 και δύο που ήταν αρνητικά. «Όλος ο σχεδιασμός που έπρεπε να γίνει στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Οι δύο που νοσούσαμε, εγώ και ο γιος μου, ήμασταν ο καθένας ξεχωριστά, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Χαιρέτησα τα παιδιά μου όταν έφυγα για το νοσοκομείο και έκλαιγα»

Η Ναταλία Δραγούμη συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην […] The post Ναταλία Δραγούμη: «Χαιρέτησα τα παιδιά μου όταν έφυγα για το νοσοκομείο και έκλαιγα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Δραγούμη για τη «μάχη» της με τον κορονοϊό: «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό που την οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο μίλησε στην…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Δραγούμη για τη «μάχη» της με τον κορονοϊό: «Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου δεν ήξερα αν θα γυρίσω»

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό που την οδήγησε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Ναταλία Δραγούμη: "Όταν χαιρέτησα τα παιδιά μου για να πάω στο νοσοκομείο από κορωνοϊό, δεν ήξερα αν θα γυρίσω"

"Πέρασα τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Λίβανος: Η στιγμή που ισραηλινός πύραυλος ισοπεδώνει πολυκατοικία στη Βηρυτό

LIVE: Λεβερκούζεν – Χάιντενχαϊμ

Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει – Είναι μόλις 62,8 εκ.

Κουτσούμπας: Να κλείσει άμεσα η αμερικανική βάση της Σούδας – Νικητές τελικά θα είναι οι λαοί

Μέγκαν Μαρκλ: Συμμαχεί με Αφγανές στο ξεκίνημα μιας άλλης ζωής μακριά από τους Ταλιμπάν

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου»