ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα σχολείων: «Λύση» για την κυβέρνηση η ανοσία της αγέλης

08:00 - 05/01/2022

Η κυβέρνηση αποφάσισε μόνη της τα μέτρα για τα σχολεία χωρίς να λάβει καθόλου υπ όψη της τις εισηγήσεις των ειδικών, λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων κανονικά στις 10 Ιανουαρίου. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να ανοίξει τα σχολεία όπως τα έκλεισε λένε συγκεκριμένα τα στελέχη ... Περισσότερα To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα σχολείων: «Λύση» για την κυβέρνηση η ανοσία της αγέλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα στην «ανοσία της αγέλης»

Νέα διάσταση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σύγκρουση του με την κυβέρνηση για το ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας, καθώς το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στέφανος Μάνος για άνοιγμα σχολείων: Είναι για λύπηση η υπουργός Παιδείας

Στην ανάρτησή του γράφει: Είναι για λύπηση η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως. Ανακοίνωσε την απόφασή της ν’ ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου. Συμφωνούν όμως οι ειδικοί; Και γιατί όχι στις 17 Ιανουαρίου με αντίστοιχη παράταση του σχολικού έτους; Δεν έχω άποψη και δεν θέλω να εμπλακώ στη συζήτηση. Θέλω όμως να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος

Εξιχνιάστηκε ριφιφί 4 εκατομμυρίων ευρώ από τράπεζα της Κηφισιάς το Πάσχα του 2008

Η Βρετανία «συμμερίζεται» την επιθυμία Τραμπ να λήξει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ζελένσκι σε Τραμπ για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε

Άρτεμις Ματαφιά: «Δεν στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν στους 12 του εθνικού τελικού για την Eurovision»

Κέβιν Σπέισι: Νέα μήνυση για σεξουαλική επίθεση έγινε σε βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού