Παναγιώτης Βασιλάκος: Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα Τσομπανίδου μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου

23:00 - 04/01/2022

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε μετά το τέλος του Bachelor μίλησε ο πρώτος Έλληνας εργένης, Παναγιώτης Βασιλάκος ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Νικολέτα Τσομπανίδου η οποία έληξε άδοξα. «Δέχτηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζαν. Κάποια στιγμή με πήρε ο Κοκλώνης για να συμμετέχω στο J2US. Κάποια στιγμή τον πήρα εγώ τηλέφωνο, αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτάσεις για πάνελ σε εκπομπές σε άλλα κανάλια. Ίσως εμένα δεν μου ταιριάζει το πάνελ. Το θέμα είναι ποιος θα ήταν ο ρόλος μου; Τι θα σχολίαζα; Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις ζωές των άλλων» είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τρίτης (04/01). Μιλώντας για την

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Βασιλάκος: Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα στο Bachelor

Τι κάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος έναν περίπου χρόνο μετά το Bachelor; Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος στο Happy Day. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, στη νέα του σύντροφο αλλά και στη Νικολέτα Τσομπανίδου. «Δέχτηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες ένιωθα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Βασιλάκος: Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα στο Bachelor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 12/2/2025

Champions League: Νίκη-θρίλερ της Ρεάλ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι – Καθάρισε η Ντόρτμουντ, προβάδισμα η Γιουβέντους

Κλειστά σχολεία μέχρι την Παρασκευή και αποφυγή των συναθροίσεων – Τι αποφάσισε η Επιτροπή για τους σεισμούς στη Σαντορίνη

Ούτε ευρώ δεν χάρισε ο Σπόραρ – Deal-πακέτο ο Παναθηναϊκός μαζί με Βιλένα