Μπέττυ Μαγγίρα: Είναι δικό μου, θέλω να βρω την άκρη και τη λύση μόνη μου

20:24 - 04/01/2022

Όσα εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της. Τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Αντώνη Λουδάρο φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γοητευτική περφόρμερ αντάλλαξε κάπως τους ρόλους του συνεντευξιαζόμενου. Έτσι, ο Αντώνης Λουδάρος ρωτούσε και εκείνη εξομολογούταν… Αντώνης: Όταν χάνουμε τους ... Περισσότερα To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Είναι δικό μου, θέλω να βρω την άκρη και τη λύση μόνη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γερμανία: Τι είναι το «φρένο χρέους» και γιατί διχάζει το πολιτικό σύστημα

Πώς να αξιοποιήσετε το Google Photos για να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας

Μητσοτάκης: Μήνυμα ενότητας με αφορμή την 51η επέτειο του Πολυτεχνείου – Στόχος τουλάχιστον 600 κωδικοί στη λίστα με τις μειωμένες τιμές ως το τέλος του μήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι διαιτητές του Χόρνετς – Μπακς απολογήθηκαν για το λανθασμένο φάουλ που χρέωσαν τον Έλληνα σούπερ σταρ στο φινάλε

«Δεν μπορούσα ώρα 11.30 να φανταστώ το τέλος αυτής της νύχτας» - Η Μάρω Δούκα για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Grand Hotel: Μία βαλίτσα εγείρει νέα ερωτήματα για την υπόθεση του δολοφόνου με το χρυσό μαχαίρι