Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)
18:58 - 04/01/2022
04/01/2022
Ο Μίμης Δομάζος αποχαιρέτησε κι αυτός τον Στέλιο Σεραφείδη. Ο «στρατηγός» είπε το «αντίο» στον θρύλο της ΑΕΚ και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.
«Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ ...
Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ το έβαλα όταν ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕΚ ο Στέλιος κ εγώ μικρός στην Άμυνα Αμπελοκήπων με υποσχετική στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...το πρωί έπαιζα με την Άμυνα Αμπελοκήπων και το απόγευμα με έβαλαν να παίξω με την ΑΕΚ .
Καλό ταξίδι φίλε μου...πάντα θα σε αγαπάω...τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου...», ανέφερε ο Μίμης Δομάζος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το δικό του «αντίο» στον Σεραφείδη έστειλε ο «Στρατηγός» μέσω facebook. Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Μίμης Δομάζος αποχαιρετά τον φίλο του Στέλιο Σεραφείδη μέσα από την σελίδα του στο facebook. Το μήνυμα του Δομάζου: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ … Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ το έβαλα όταν ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕΚ […]
The post Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΔομάζος για Σεραφείδη: «Καλό ταξίδι φίλε μου» (pic)
Ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, είπε το δικό του αντίο μέσα από τον προσωπικό του λογασιασμό στο facebook στον Στέλιο Σεραφείδη.
Continue reading Δομάζος για Σεραφείδη: «Καλό ταξίδι φίλε μου» (pic) at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com