Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

18:58 - 04/01/2022

Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ) 04/01/2022 Ο Μίμης Δομάζος αποχαιρέτησε κι αυτός τον Στέλιο Σεραφείδη. Ο «στρατηγός» είπε το «αντίο» στον θρύλο της ΑΕΚ και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ ... Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ το έβαλα όταν ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕΚ ο Στέλιος κ εγώ μικρός στην Άμυνα Αμπελοκήπων με υποσχετική στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...το πρωί έπαιζα με την Άμυνα Αμπελοκήπων και το απόγευμα με έβαλαν να παίξω με την ΑΕΚ .  Καλό ταξίδι φίλε μου...πάντα θα σε αγαπάω...τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου...», ανέφερε ο Μίμης Δομάζος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

Το δικό του «αντίο» στον Σεραφείδη έστειλε ο «Στρατηγός» μέσω facebook. Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Μίμης Δομάζος αποχαιρετά τον φίλο του Στέλιο Σεραφείδη μέσα από την σελίδα του στο facebook. Το μήνυμα του Δομάζου: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ … Θυμάμαι το πρώτο μου γκολ το έβαλα όταν ήταν τερματοφύλακας στην ΑΕΚ […] The post Δομάζος για Σεραφείδη: «Όλη σου η ζωή ήταν η ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Δομάζος για Σεραφείδη: «Καλό ταξίδι φίλε μου» (pic)

Ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, είπε το δικό του αντίο μέσα από τον προσωπικό του λογασιασμό στο facebook στον Στέλιο Σεραφείδη. Continue reading Δομάζος για Σεραφείδη: «Καλό ταξίδι φίλε μου» (pic) at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)