Σούπερ Κική: Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετική στον κορονοϊό – «Πήγα να πεθάνω»

15:02 - 04/01/2022

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του J2US, η Super Κική αποκάλυψε μέσα από τα social media To άρθρο Σούπερ Κική: Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετική στον κορονοϊό – «Πήγα να πεθάνω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σούπερ Κική για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Πήγα να πεθάνω»

Η stand up comedian μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Νεότερα για την υγεία της αποκάλυψε σήμερα η Σούπερ Κική στο κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή influencer διαγνώστηκε κι εκείνη θετική στον κορονοϊό και όπως ανέφερε μέσα από τα social media, τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πολύ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Super Κική - Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

"Δυο μέρες υπόθεση ήταν μάλλον το δικό μου, τώρα αν μου ξανάρθει, τελείωσε θα καταστραφώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»