Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι μπορεί να έχω τρεις μήνες ζωής» (videos)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο τέλος της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε «έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι» (Video)
«Μου είπε μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής, είπα ότι θα το διαχειριστώ»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γάμους του, στο τέλος του στην «Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και το πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο.
Το άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣπύρος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι μπορεί να έχω τρεις μήνες ζωής» (videos)
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Διαβάστε το στο astrology.grΠού είχε καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, 3 μήνες ζωής» [video]
Τι είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος για το «τέλος» της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γάμους του, στο τέλος του στην «Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και το πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο. «Ήμουν φανατικά εναντίον το γάμου κι […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πού είχε καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, 3 μήνες ζωής» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΣ.Παπαδόπουλος: «Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι - Μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γάμους του, στο τέλος του στην «Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και το πώς αντιμετώπισε τον καρκίνο.
«Ήμουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων. Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα.
Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και
Διαβάστε το στο pronews.grΣπύρος Παπαδόπουλος: Ο καρκίνος, οι γάμοι και οι χωρισμοί
Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την παράσταση Sexy Laundry, την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. «Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι […]
The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο καρκίνος, οι γάμοι και οι χωρισμοί appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr