Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το «καρφί» για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

13:00 - 04/01/2022

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το «καρφί» για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος – Ξύπνησα ένα πρωί στη Νάξο και είπα τέλος το «Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά»

«Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου για το τέλος της εκπομπής γιατί γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου», τονίζει ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε «έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι»

Για τον καρκίνο στο νεφρό μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι ήταν στη ζωή του γειωμένος και δεν ασχολιόταν ποτέ με το τι θα γίνει αύριο. «Ατρόμητος ήσασταν πάντα;» τον ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης. «Γειωμένος, μεγάλωσα μη ασχολούμενος με το τι θα γίνει, με το μέλλον, έγινα πραγματιστής. Άμα ήρθε το τέλος, τι να κάνουμε; Ψυχραιμία, ούτε έλλειψη ενσυναίσθησης ούτε ένδειξη γενναιότητας» είπε. Στη συνέχεια μίλησε για την ωμή γλώσσα με την οποία του μίλησε ο γιατρός του. «Δεν θα έλεγα ποτέ “γιατί σε μένα” το σιχαίνομαι. Ήξερα εξ αρχής ότι ήταν δύσκολος και επικίνδυνος ο καρκίνος μου, ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιατρός μου είπε «έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι»

«Δεν θα έλεγα ποτέ “γιατί σε μένα” το σιχαίνομαι»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»