Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε»

12:46 - 04/01/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Ανάμεσα σε άλλα […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος για το "Στην Υγειά μας ρε παιδιά": "Μια... κυρία μάς έκοψε τρία επεισόδια πριν" [Βίντεο]

"Άρχισε και με κούραζε, δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη με ανθρώπους που αγαπούσα - Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά ένα πρωί είπα τέλος", ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε»

“Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη” είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για τους γάμους του, το τέλος του στην Υγειά μας ρε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: "Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε"

"Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άλλες τρεις εκπομπές Στην Υγειά μας και μια κυρία μας τις έκοψε» (VIDEO)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε με αιχμές στο τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον καρκίνο, στο θέατρο αλλά και στις σχέσεις του. «Ημουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν φανατικά εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων...Δεν εννοώ της γυναίκας μου, της μαμάς, του άλλου...Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Η γυναίκα μπορεί. Δεν το θέλεις αλλά δεν μπορείς να το ελέγξεις..Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»