Σούπερ Κική: Θετική στον κορονοϊό – «Το περνάω πολύ άσχημα»
17:40 - 03/01/2022
Σε έξαρση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας και καθημερινά αυξάνονται με
To άρθρο Σούπερ Κική: Θετική στον κορονοϊό – «Το περνάω πολύ άσχημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Super Κική νοσεί με κορωνοϊό: «Το περνάω πολύ άσχημα»
Ανάμεσα σε αυτούς που δεν γλίτωσαν και νοσούν από τον κορωνοϊό είναι και η Super Κική. Η πρώην διαγωνιζόμενη του «Just the 2 of us» όπως αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘετική στον κορωνοϊό η Super Κική -«Εχω κόβιντ και το περνάω πολύ άσχημα»
Πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική showbiz. Θετική στον ιό όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω social media είναι και η Super Κική.
Διαβάστε το στο thebest.grΣούπερ Κική: Θετική στον κορονοϊό – «Το περνάω πολύ άσχημα»
Σε έξαρση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας και καθημερινά αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Μάλιστα, ολοένα και περισσότεροι είναι και οι celebrities της εγχώριας showbiz που ανακοινώνουν μέσα από τα social media ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό και ότι βρίσκονται σε καραντίνα. Η Σούπερ Κική δεν γλίτωσε ούτε εκείνη και πριν λίγες ώρες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘετική στον κορωνοϊό η Super Κική: «Το περνάω πολύ άσχημα»
Η πρώην παίκτρια του “Just the 2 of us ” και γνωστή influencer δημοσίευσε σήμερα πως είναι θετική στην COVID-19. Η Super Κική, μέσω ανάρτησής της στο ίνσταγκραμ, σήμερα Δευτέρα,…
Διαβάστε το στο politik.grΜε κορονοϊό η Super Κική - «Το περνάω πολύ άσχημα»
Θετική στον κορονοϊό η Super Κική, δείτε την ανάρτησή της.Από τον κορονοϊό δεν γλύτωσε και η Super Κική, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω του Instagram της. Η Super Κική ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι όχι μόνο νοσεί από Covid, αλλά και πως το περνάει πολύ άσχημα. «Έχω κόβιντ και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story της. Δείτε την ανάρτησή της:
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑνθή Βούλγαρη: Θετική στον κορωνοϊό – «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»
Ανθή Βούλγαρη: Η δημοσιογράφος δεν βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Κοινωνία ώρα Mega» για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, καθώς νοσεί με κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο pagenews.grSuper Κική: «Έχω covid και το περνάω πολύ άσχημα»
Η εκκεντρική influencer και stand up comedian, Super Κική δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό. Η μεταδοτικότητα και η εξάπλωσή του ιού βρίσκεται στα ύψη τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Super Κική περνάει δύσκολα, ωστόσο δεν χάνει το χιούμορ της. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μετά την ανακοίνωση […]
The post Super Κική: «Έχω covid και το περνάω πολύ άσχημα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΜαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά
Θετική στον κορονοϊό είναι η Μαρίνα Πατούλη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή της, ο κορονοϊός της έκανε «ποδαρικό» για το 2022. Ωστόσο, η μετάλλαξη «όμικρον» δεν έχει σταθεί ικανή να την κάνει να χάσει την καλή της διάθεση. «Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;;#Keepsmiling», ανέφερε στην ανάρτησή της στο Facebook η […]
The post Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr