Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου για την Βάνα Μπάρμπα»

15:34 - 03/01/2022

Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε υπάρξει με την Ρούλα Κορομηλά αλλά και το unfollow που του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και εξήγησε γιατί η παρουσιάστρια είχε παρεξηγηθεί μαζί του. «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» δήλωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς Το άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τ.Σαμαράς: «Η Ρ.Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Β.Μπάρμπα και την Α.Βίσση»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων θυμήθηκε το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και εξήγησε γιατί η παρουσιάστρια είχε παρεξηγηθεί μαζί του. «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» δήλωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ. Έχουμε ζήσει μια ολόκληρη ζωή σ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: "Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου"

"Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»