Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου για την Βάνα Μπάρμπα»
15:34 - 03/01/2022
Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε υπάρξει με την Ρούλα Κορομηλά αλλά και το unfollow που του...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος μεταξύ άλλων θυμήθηκε το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και εξήγησε γιατί η παρουσιάστρια είχε παρεξηγηθεί μαζί του. «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» δήλωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου
Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς
Το άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤ.Σαμαράς: «Η Ρ.Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Β.Μπάρμπα και την Α.Βίσση»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μεταξύ άλλων θυμήθηκε το τέλος της συνεργασίας του με την Ρούλα Κορομηλά και εξήγησε γιατί η παρουσιάστρια είχε παρεξηγηθεί μαζί του.
«Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» δήλωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.
«Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ. Έχουμε ζήσει μια ολόκληρη ζωή σ
Διαβάστε το στο pronews.gr