Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά»

11:20 - 03/01/2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από […] The post Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης (ξανά) κατά Σκορδά - Λιάγκα: Επί ενάμισι μήνα διασύρομαι κανονικά

«Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Παύλος Χαϊκάλης κατά Φαίης Σκορδά: «Θίγομαι και διασύρομαι καθημερινά, γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή» (vid)(vid)

«Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή», είπε ξεσπώντας ο Παύλος Χαϊκάλης. Όσο για τον έντονο διάλογο που είχε πρόσφατα στο Πρωινό του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η Φαίη γύρισε και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παύλος Χαϊκάλης κατά Φαίης Σκορδά: «Θίγομαι και διασύρομαι καθημερινά»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το #mettoo To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης κατά Φαίης Σκορδά: «Θίγομαι και διασύρομαι καθημερινά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νέα «πυρά» Χαϊκάλη κατά πασίγνωστων παρουσιαστών: «Επί ενάμισι μήνα διασύρομαι κανονικά» – BINTEO

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον έντονο καβγά που ξέσπασε προ ολίγων ημερών ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά. Το άρθρο Νέα «πυρά» Χαϊκάλη κατά πασίγνωστων παρουσιαστών: «Επί ενάμισι μήνα διασύρομαι κανονικά» – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Παύλος Χαϊκάλης: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά στην εκπομπή της Σκορδά»

Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω...»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης κατά της Φαίης Σκορδά

"Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι κανονικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»