«Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας»
09:28 - 03/01/2022
Στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την παρεξήγηση που είχε υπάρξει με […]
The post «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας
Όσα ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς τόσο για την παρεξήγηση που είχε υπάρξει με την Ρούλα Κορομηλά, όσο και για το unfollow από την Τζένη Μπαλατσινού. «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star ... Περισσότερα
To άρθρο Τρύφωνας Σαμαράς: Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας»
Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star».
Διαβάστε το στο pagenews.gr