Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου»

19:38 - 02/01/2022

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη την Κυριακή με αφορμή τη συνέχιση της θεατρικής παράστασης «Το καινούργιο παιδί». […] The post Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: Πέρασα κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα τελικά

Η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και δεν δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο όπου βίωσε κατάθλιψη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την επαγγελματική της βουλιμία, τις αποτυχίες και τις λύπες καθώς και την κατάθλιψη την οποία αντιμετώπισα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια βουλιμία την είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά. Λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα και έζησα πολλά». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κάτια Δανδουλάκη: "Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου"

"Μια βουλιμία την είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε