Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου»
19:38 - 02/01/2022
Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη την Κυριακή με αφορμή τη συνέχιση της θεατρικής παράστασης «Το καινούργιο παιδί». […]
The post Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Δανδουλάκη: Πέρασα κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα τελικά
Η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και δεν δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο όπου βίωσε κατάθλιψη.
Διαβάστε το στο thebest.grΚάτια Δανδουλάκη: Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την επαγγελματική της βουλιμία, τις αποτυχίες και τις λύπες καθώς και την κατάθλιψη την οποία αντιμετώπισα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μια βουλιμία την είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά. Λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα και έζησα πολλά». […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚάτια Δανδουλάκη: "Πέρασα κατάθλιψη και χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, ταλαιπώρησα τον εαυτό μου"
"Μια βουλιμία την είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr