«Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
11:08 - 01/01/2022
Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά και μίλησε για τα τηλεοπτικά projects που θα […]
The post «Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γωγώ Γαρυφάλλου: Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε
Όσα δήλωσε η Γωγώ Γαρυφάλλου σε συνέντευξή της. Η Γωγώ Γαρυφάλλου έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και στην πρόταση που δεν τήρησε, όπως σημείωσε η ίδια. «Ιδανικά θα ήθελα να ήμουν με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη. Την λατρεύω. Έχω μεγάλη καψούρα στον Γιώργο ... Περισσότερα
To άρθρο Γωγώ Γαρυφάλλου: Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Γωγώ Γαρυφάλλου εκθέτει τον Γιώργο Λιάγκα: Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε
«Ιδανικά θα ήθελα να δουλέψω με την βασίλισσα, Ελένη Μενεγάκη»
Διαβάστε το στο news.grΗ Γαρυφάλλου ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα – «Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά και μίλησε για τα τηλεοπτικά projects που θα ήθελε να λάβει μέρος αλλά και την πρόταση που της είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, όπως αναφέρει, και δεν τήρησε. «Ιδανικά θα ήθελα να ήμουν με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη. Την λατρεύω. Έχω μεγάλη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Γαρυφάλλου ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα – «Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
Η Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Ξανθίππη Βουτσαλά και μίλησε για τα τηλεοπτικά projects που θα ήθελε να λάβει μέρος αλλά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Γαρυφάλλου ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα – «Μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
Διαβάστε το στο spoilersΓωγώ Γαρυφάλλου: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε»
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Ιδανικά θα ήθελα να βρισκόμουν στο πάνελ με την βασίλισσα, μόνο Ελένη Μενεγάκη, την λατρεύω».
Διαβάστε το στο pagenews.grΓωγώ Γαρυφάλλου: "Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση και δεν την τήρησε"
"Είναι πανέμορφος άντρας, καλό παιδί γιατί έχουμε και προσωπική επικοινωνία στα social media"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr