Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πέτυχαν οι επεμβάσεις, μου στένεψαν τον οισοφάγο κι έχασα κιλά»

19:46 - 31/12/2021

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πέτυχαν οι επεμβάσεις, μου στένεψαν τον οισοφάγο κι έχασα κιλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης για περιπέτεια υγείας του: Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω

«Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα», τόνισε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θοδωρής Μαραντίνης – «Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω»

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής θα χρειαστεί να κάνει και τρίτη εγχείρηση.

Διαβάστε το στο in.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν πέτυχαν οι επεμβάσεις, μου στένεψαν τον οισοφάγο κι έχασα κιλά

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Στούντιο 4. Στη συνεχεία ο Μαραντίδης πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο». «Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν πέτυχαν οι επεμβάσεις, μου στένεψαν τον οισοφάγο κι έχασα κιλά»

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω [βίντεο]

Ο τραγουδιστής μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα αποτυχημένα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Εχω κάνει δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στον οισοφάγο και δεν μπορώ να φάω»

Για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο frontman των Onirama. Το άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Εχω κάνει δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στον οισοφάγο και δεν μπορώ να φάω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω»

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επεμβάσεις που έκανε και είχαν ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πρόβλημα στον οισοφάγο του. «Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα αποτυχημένα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε.  Ο τραγουδιστής των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για τις επεμβάσεις που έκανε κι είχαν ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πρόβλημα στον οισοφάγο του. «Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπιουλο. «Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε