Πετρούνιας: Δεχόμουν κατάρες για τη γυναίκα και τα παιδιά μου – Είχαμε χωρίσει για 3-4 μήνες με την Βασιλική

19:38 - 31/12/2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε πως μετά τη δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, είχε δεχθεί κατάρες για τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, αλλά και για τα παιδιά του. «Ναι, βεβαίως και ζήτησα συγγνώμη. Εγώ κατάλαβα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο, αλλά διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο ως άνθρωπο, όχι ως αθλητή, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα», είπε ο Ολυμπιονίκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1. «Δέχτηκα την κριτική αναγνωρίζοντας το λάθος μου. Δεν μπορώ να δεχθώ να μου γράφουν κατάρες για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Για εμένα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετρούνιας: Δεχόμουν κατάρες για τη γυναίκα και τα παιδιά μου – Είχαμε χωρίσει για 3-4 μήνες με την Βασιλική

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε πως μετά τη δήλωσή του για το ελληνικό #MeToo που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, είχε δεχθεί κατάρες για τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, αλλά και για τα παιδιά του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου - Είχαμε χωρίσει με τη Βασιλική

Η αυτοκριτική του «χρυσού»  Ολυμπιονίκης Λευτέρη Πετρούνια και η δύσκολη περίοδος του χωρισμού από την Βασιλική Μιλλούση.Λίγους μήνες μετά τη δήλωσή του για το metoo που προκάλεσε σάλο, ο Λευτέρης Πετρούνιας, παραδέχτηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του AΝΤ1, για άλλη μία φορά το ατόπημά του, κάνοντας λόγο για λάθος διατύπωση. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο αποκάλυψε ότι δέχθηκε ακόμα και κατάρες για τα παιδιά του, αλλά επισήμανε για μία ακόμη φορά, ότι ήταν απλώς μία κακή διατύπωση της σκέψης του.  Για τη Βασιλική Μιλλούση: «Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορώ να ενωθώ με την Βασιλική. Πέρα από αγαπημένο ζευγάρι, με την Βασιλική είμαστε και «αδελφές ψυχές», έχει κάνει πάρα πολλά για μένα, το έχω πει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πετρούνιας: Δεχόμουν κατάρες για τη γυναίκα και τα παιδιά μου

Τι είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Καρδιοχτύπησε», αλλά πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός – Επικράτησε 90-85 της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ

Πάτρα: Σε σημαντικό βαθμό η κατάσβεση της φωτιάς στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας»

Τον βρήκε ο Μπαρτζώκας, τον θέλει ο Παναθηναϊκός – Πληρώνει και buyout!

Επίθεση με λοστό δέχτηκε 29χρονη στα Εξάρχεια – Τη χτύπησε στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Γαλανόπουλο – Πιέσεις σε Ηλιόπουλο για Ζίνι

Η κυβέρνηση της Μελόνι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης